info@csontkovacsolas.hu  |  +36 20 962 6369

Bemutatkozás

 

Körülbelül három éves lehettem, amikor a nagymamám elindított a pályámon. Azt mondta: “Sanyikám ahol a cica szeret lenni ott neked nem jó, ott soha ne legyen a fekhelyed”. Persze akkor nem értettem, hogy miért mondta ezt nekem, később pedig azt nem, hogy miért csengett/cseng a hangja élesen a fülembe /azóta már mindkettőt tudom :o) / de tény, hogy valahogy így kezdődött életem azon része, amely ma a káros földsugárzás mérésével telik el. Rengeteget olvastam, tanultam és beszélgettem olyan emberekkel, akik többet tudtak nálam, de az igazi változás az egy balesettel kezdődött, mert a történetem ott folytatódik, hogy 2003-ban egy jónak induló siklóernyős repülés egy hatalmas eséssel fejeződött be. Lezuhantam 29 méter magasról és kompressziós csigolyatöréssel kórházba kerültem.

 

Az orvosok csodának tartották, hogy egyáltalán túléltem a becsapódást. Az eset nagyon súlyos volt, de a tolószéket is szerencsére sikerült elkerülnöm, mert a gerincvelő és az idegpálya nem sérült. A műtétet nem engedtem egy orvosnak sem, de mint mindenki, akit sérülés ér, mielőbb gyógyulni akartam. Ennek reményében bevetettem az összes addigi ismeretemet, a talpmasszást, a gyógynövényeket, a pozitív energiákat és természetesen a teremtő gondolkodást. 1 hét!!! alatt sikerült felépülnöm annyira, hogy a mindennapi dolgaimat el tudtam végezni, -még dolgozni is 1 hét után minden nap jártam- viszont nem tudtam lehajolni a mozgásom korlátozott volt és fájt is a sérült rész. Jártam gyógytornára, de nem volt átütő sikere, ekkor jutott eszembe az ősi táltos gyógymód, a csontkovácsolás. Azonnal tudtam, hogy nem gondolkodhatok már más alternatíván, éreztem, hogy nekem pont akkor, pont a csontkovácsolásra van szükségem. A gyógyulásom három részből állt, először “kifektettek” a káros földsugárzásból, mert egy Hartmann zónában feküdtem (erről bővebben a szolgáltatás, földsugárzás mérés menűpontjába olvashatsz), ami meggyengítette az energia rendszeremet, utána feltöltöttek energiával majd a csontkovács a “helyére tette” az elmozdult izületeket. Lenyűgözött, a csontkovács kezelés eredményessége és elhatároztam, hogy mivel ezt a hatalmas tudást kerestem eddig, ezt mielőbb meg kell tanulnom.

 

Megkezdtem csontkovács tanulmányaimat és a vizsgáimat, de természetesen az elvégzett iskolák nem elégítették ki tudásszomjamat, ezért is van, hogy folyamatosan más-más emberektől újabb és újabb csontkovács technikákat tanulok. Fontos szerepet tölt be az életemben a rendszeres és aktív sport és természetesen rendszeresen járok csontkovácshoz és a csontkovács kezelések hatására, azóta is a földig hajolok.

 

A kapott tudással egy ideig csak a családom és a baráti körömet gyógyítottam, később azonban elterjedt a hír és egyre több távoli ismerős ill. azok ismerőse jelentkezett nálam.

 

Elsősorban Budapesten, Kunszentmiklóson és Ráckevén teszem a dolgom, de segítettem már embereknek Győrben, Székesfehérváron, Kecskeméten, sőt Ausztriában és Németországban is.

 

Akiknek köszönetet kell mondanom a tanításért (időrendi sorrendben):

Jakos Károlyné (földsugárzások)

Domján László (agykontroll, meditáció)

Kovács Magyar András (táltos Iskola, csontkovács, energetika,

káros földsugárzás mérés, grafológia, szellemgyógyászat, talpmasszázs, táltos masszázs) www.szellemvilag.hu

Papp Béla (táltos Iskola, csontkovács, táltos masszázs)

Varga Gábor (táltos gyógyító masszázs)

Maleskovits Melinda (masszázs, gyógymasszázs, thai masszázs)

Shigeru Yamamoto (csontkovács, akupreszzúra)

Dr. Czonev József (Hipnoterápia)